Haga click aqui para traducir esta pagina a español

HJERTE BUTIKK

Jeg liker å sy, strikke og drive med håndarbeid. jeg har stor glede av å kunne gi bort det meste av det jeg lager.
Her skal vises bilder av ting som jeg har hatt stor glede å lage og som etterhvert blir lagt til salg.
Hvis dere er interessert/liker noe, skriv en melding her i blogen/send meg en mail til mariashjerter@gmail.com
Håper du finner noe du liker!

onsdag 11. august 2010

Personlig gaver

Først vil jeg si takk for alle hyggelige meldinger og kommentarer.
Har noen kontakter fra mitt hjemmeland Chile, de prøver å lese mine meldinger selv om de står på norsk. Jeg ha prøvd å laste ned en oversettelse program men uten lykke... er det noen som har en "god oppskrift"??? takk.

Det er en stund siden sist.... det er fremdeles sommer og dessverre gikk mine ferieuker utrolig og selv om i starten var det urealistisk å tenke jobb.Tiden gikk innmari rask og før jeg var klar over det var jeg tilbake på jobb igjen!... Har en uke igjen je je je.

Første dag på jobb ble rett og slett VANSKELIG Å TAKLE, det gjorde kjempe vondt i alle ledd og hadde en ekkel følelse av JETLAG, er det noen som kjenner seg igjen????

Vel, vel..... jeg har ikke vært lat og har ikke sittet stille uten å ha noe mellom hendene, håndarbeidet har vært med meg alle steder..... har mange "saker og ting" på gang som i quilte miljøet kalles UFOer (u ferdig objekter).

Kjenner at jeg har, i denne periode, vært flink til å prioritere håndarbeidet framfor hjemmearbeid. Å sitte på verandaen med en cappuccino og en fin interiør blad er noe jeg vet å nytte godt..... noen som igjen kjenner seg i det????

Dagens bilder viser to forskjellige prosjekter, den lille pose er egentlig en prøve... med har allerede funnet eier!!!! (det kommer flere av dem)

Alle tre putene er til min kjære datter, hun har blitt eier av en liten hybel og har valgt både stoff og pynt, jeg står for design og produksjon, derfor tittelen "Personlig gaver".

Jeg har meldt meg på Lions Club Oslo-Grorud sin Julemarked 27-28 November 2010 på Grorud Samfunnshus og håper på å treffe mange der, tenker at det vil bli spennende å hilse på dere og prate litt ......... jeg må kvitte meg med alt jeg har overprodusert i løpet av året....og ikke minst på sommeren..... mer info kommer senere.
(klarer ikke å fjerne noen irriterende markeringer etter stavekontroll, beklager)

2 kommentarer:

 1. Me gusta mucho los cojines y la bolsita te ha quedado preciosa
  Muchos besos: Mayte

  SvarSlett
 2. Los cojines son para mi hija y la bolsa es un projecto nuevo, vienen más ya que ésta ya encontró dueña.
  He tratado de instaler el programa para los idiomas, pero sin resultado que me deje satisfecha. Aún espero ayuda, ojalá llegue pronto.....
  Gracias por la acogida y los komentarios!

  SvarSlett

Det er hyggelig å få kommentarer/hører hva du mener...