Haga click aqui para traducir esta pagina a español

HJERTE BUTIKK

Jeg liker å sy, strikke og drive med håndarbeid. jeg har stor glede av å kunne gi bort det meste av det jeg lager.
Her skal vises bilder av ting som jeg har hatt stor glede å lage og som etterhvert blir lagt til salg.
Hvis dere er interessert/liker noe, skriv en melding her i blogen/send meg en mail til mariashjerter@gmail.com
Håper du finner noe du liker!

mandag 20. desember 2010

BILDER FRA JULEMARKED 2010

Endelig noen bilder fra Julemarked som var...på noen uker siden.

Den helgen var akkurat kaldt, surt og vått og den verste værforhold noen kunne ønsker seg. Dette gjorde at det ikke mange kom seg ut, men de som møtet opp var hyggelig, i godt humør (kjøpe humør), og meget entusiastiske mennesker.

Mange venner var innom, spesielt må jeg nevne "B" som var min assistent og til stor hjelp begge dager, min datter som hjalp å lage stand og min sønn med kjæresten som hjalp å pakke inn etterpå.Tiden gikk temmelig fort da mange var innom for å ta en prat og få med seg noe unik (noen er opptatt av det!... bra for meg).

Jeg må si at mine hobby ting er meget annerledes enn mann vanlighvis forventet å kjøpe på en julemarked . Mine ting man kan bruke hele året og gi i presang når som helst.

Jeg tror noen ble litt skuffet da de ikke fant hos meg sterke farger og det "vanlige" jule ting. Julen er så kort og man kan ha glede hele året av mine ting!Endel har tatt kontakl i etterkant og jeg har gjort mange avtaler... BRA!!!! det var meningen!!! Disse halser ble ferdig igår og to av dem skal gis bort til julen, vet at noen vil sette pris på de.

Jeg var forresten på seminar med jobben om håndtering av vold og hvordan kan forebygge å bli utsatt for det. Og fikk vite at vanlige sjerf er det verste man kan bruke fordi da kan bli brukt mot deg i en konflikt situasjon, i tilleg til at det er meget farlig å bruke sjerf når man lager/kokker mat.

Gjett om jeg var fornøyd når jeg hørte dette fordi akkurat da og der satt jeg og strikket for livet for å gjøre disse halser ferdig til jul.

Noen bilder fra markedet viser noen av det jeg hadde denne gang. Kunne ønske at bordet var større. Fikk i tillegg til bordet, brukt baksiden til en panel som dere ser på neste bildet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig å få kommentarer/hører hva du mener...