Haga click aqui para traducir esta pagina a español

HJERTE BUTIKK

Jeg liker å sy, strikke og drive med håndarbeid. jeg har stor glede av å kunne gi bort det meste av det jeg lager.
Her skal vises bilder av ting som jeg har hatt stor glede å lage og som etterhvert blir lagt til salg.
Hvis dere er interessert/liker noe, skriv en melding her i blogen/send meg en mail til mariashjerter@gmail.com
Håper du finner noe du liker!

søndag 2. januar 2011

Varme og solfylte dager.

Godt nytt år 2010.
Julen 2010 er allerede ryddet bort, venter femdeles på noen julekort som ble forsinket grunnet snøværet som har rammet i Europa.
Hadde en fortreffelig nytt års feiring hos en vennerpar og sin familie, vi spiste kjempe god mat, masse sjokolader, drakk masse rosé cava og og og masse godt.
Snart hverdagen er her og ser frem til en kjempe produktiv år på hobbyrommet, som også er blitt ryddet før nytt år, kjenner meg nesten ikke igjen.
Midt i julerydding fant jeg en del UFOer (u-ferdig-objekter) på hobbyrommet, trodde at det var flere, men de skal fremdeles stå på venteliste fordi nå skal jeg endelig lage kosetepper til tvillinger fra min kjære venninne Paty.... Nå har jeg tid, krefter og er motivert.
Jeg fant også en del fine stoffer jeg ikke trodde hadde....og det kom mange tanker og ideer om hva disse skal bli til i fremtiden.
Jeg ser frem til lyse flere dager og gleder meg til det.
I mitt land Chile tror vi på at de første 12 dager i januar representerer hver måned i det året som begynner, altså hvis dette stemmer vil det bety at både i januar og februar komer til å være masse soldager og da blir jeg veldig glad.
Ser frem til å sitte på terrassen med håndarbeidet pluss noe jeg er blitt vant til: en god cappuccino fra min kafe maskin som jeg er blitt så glad i.
Vi er heldig i år med seint påske, kanskje mange synes at det er dumt da de ikke kan gå på ski, men tenk hvor deilig kommer til å bli med sol, masse god mat og lange lysedager?

Onsker alle som besøker min blog en fantastisk år!

Det er ingen tvil på at jeg ser frem til Påske og solfine dager!

2 kommentarer:

Det er hyggelig å få kommentarer/hører hva du mener...